Knipsel Info Service

Knipsel Info Service

Knipsel Info Service, van oudsher een traditionele knipseldienst, maar heden ten dage meer dan alleen een leverancier van knipsels. Naast vrijwel alle Nederlandstalige printmedia worden ook internetsites en radio- en televisieprogramma’s dagelijks nauwkeurig gevolgd.

Als organisatie is het belangrijk op de hoogte te zijn en te blijven van het laatste nieuws over uw organisatie, de markt, vakgebied, trends, concurrenten, klanten en andere relevante onderwerpen. Een must om adequaat in te kunnen spelen op de talrijke veranderingen. Precies dáár komt Knipsel Info Service in beeld.

Knipsel Info Service is gespecialiseerd in het zoeken náár en vinden van media-uitingen uit een compleet media-aanbod. Naast vrijwel alle Nederlandstalige printpublicaties worden ook internetsites en radio- en televisieprogramma’s dagelijks gemonitord. Welke informatie u ook wenst, wij vinden het voor u in de media. De relevante knipsels, artikelen en radio- en televisie-items zijn binnen één webportaal toegankelijk: Mediaweb. Mediaweb wordt ondersteund door een hoogwaardig technologisch platform.

Knipsel Info Service, Nederlands grootste, compleetste en meest vooruitstrevende knipseldienst met een uitermate interessant pakket aan diensten. Onderscheidend in de markt door een one-stop-shop: printmonitoring, internetmonitoring en radio- en televisie- monitoring onder één dak!

Een traditie met oog voor de toekomst.

Services

  • Mediaweb is een webportaal waarbinnen u de mogelijkheid heeft
  • informatie te beheren.
  • geheel naar eigen inzicht snel, eenvoudig en 24x7 uw media-

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Knipsel Info Service
Randstad 2130
1314BM Almere

+31 (0)36 5343570

Links

Website

Deel deze pagina

Knipsel+Info+Service img