Indora Managementadvies

Indora Managementadvies

Onafhankelijk advies op maat

Indora Managementadvies is een onafhankelijk adviesbureau voor klantgericht ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in CRM, strategie en marketing. Wij helpen organisaties om klantgerichter en succesvoller te worden. Van visie- en strategieontwikkeling tot en met implementatie en projectbegeleiding. Vanaf de start in 2000 hebben wij een grote klantenkring met tevreden klanten opgebouwd.

Sjors van Leeuwen

Indora Managementadvies is ook de naam waaronder Sjors van Leeuwen als zelfstandig adviseur zijn werkzaamheden uitvoert. Hij heeft inmiddels meer dan vijfentwintig jaar relevante ervaring in verschillende functies, organisaties en branches. Altijd op het snijvlak van marketing, organisatie en ICT. Vaak in nauwe samenwerking met netwerkcollega’s en vakspecialisten.

Netwerkorganisatie met breed dienstenpakket

Wij hebben bewust gekozen voor een netwerkstructuur gebaseerd op samenwerking met partners. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij een aanbod op maat aanbieden met de beste vakspecialisten die er zijn. Tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden want van overhead is geen sprake. Afhankelijk van de klantvraag en de aard en omvang van de opdracht werk ik desgewenst nauw samen met andere organisaties en vakspecialisten. Door een slimme bundeling van kennis, kunde en ervaring op meerdere terreinen, kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden en optimaal van dienst zijn.

Zorgmarketingplatform

Sinds 2001 werken wij in de gezondheidszorg. Omdat ‘marketing’ in die branche nog een onbekend fenomeen was, zijn wij in 2005 samen met VPSO Internetmarketing het Zorgmarketingplatformplatform gestart (ook op LinkedIn). Het Zorgmarketingplatform is een informeel kennisnetwerk van en voor managers van zorgorganisaties die zich bezighouden met zorgmarketing, communicatie en verkoop in de meest brede zin van het woord.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Indora Managementadvies
Obrechtstraat 38
6815BR Arnhem

+31 (0)6 30004043

Links

Website

Deel deze pagina

Indora+Managementadvies img