Munsterhuis Geluidsadvies

Munsterhuis Geluidsadvies

Zoekt u een deskundige partner die u door de gecompliceerde wereld van geluid en lawaai, geluidshinder, vergunningsaanvragen en desbetreffende wet- en regelgeving kan loodsen? Kijkt u dan verder op deze site.

Munsterhuis Geluidsadvies B.V. is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring. Door inschakeling van onze mensen haalt u specialistische kennis in huis op het complexe gebied van akoestiek, bouwfysica, lawaaibeheersing en milieutechnologie. U ontvangt kwaliteit in onderzoeksresultaten en advies op basis van onze vakbekwaamheid en betrokkenheid. Is haast geboden voor een onderzoek of vergunningsaanvraag? Wij zijn flexibel, slagvaardig en praktisch ingesteld en voorzien u desgewenst op zeer korte termijn van de juiste gegevens of benodigde papieren.

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij het voorkomen en bestrijden van geluidshinder? Bekijk de talloze mogelijkheden via deze site of maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur Rob Munsterhuis.

Munsterhuis Geluidsadvies denkt met u, niet voor u.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Munsterhuis Geluidsadvies
Aanslagsweg 22
7622LD Borne

+31 (0)541 539333

Deel deze pagina

Munsterhuis+Geluidsadvies img