draaijerpluspartners adviseurs En managers

draaijerpluspartners adviseurs En managers

Gebied, gebouw en gebruik
draaijer+partners is al sinds 1995 thuis in de wereld van gebied, gebouw en gebruik. Voor ons is dit allereerst een wereld van mensen en dan pas van stenen. Daarom stellen wij het gebruik van gebieden en gebouwen centraal. Daar ligt onze focus, van begin tot eind. Maar wel met beide benen op de grond; onze adviezen zijn concreet en uitvoerbaar.

Sectoren
Wij voelen ons thuis in uw sector. Onze adviseurs en managers kennen de dynamiek in uw organisatie. Natuurlijk is de aanpak van het nieuwe werken, vastgoedstrategie en duurzame nieuwe huisvesting voor iedere organisatie vergelijkbaar. Maar juist doordat wij ons verdiepen in uw sector, zorgen wij voor huisvesting die nu en in de toekomst van waarde is.

Onze diensten
Optimale huisvesting voor uw organisatie, nu en in de toekomst. Om dat te bereiken biedt draaijer+partners een breed palet aan advies- en managementdiensten. Of u nu een brede vraagstelling heeft over nieuwbouw of op zoek bent naar specialistische kennis om een onderdeel van uw organisatie te versterken.

Speerpunten
De ontwikkelingen in uw sector en ons vakgebied volgen elkaar razendsnel op. draaijer+partners zet continu in op een aantal innovatieve speerpunten. Daar schenken wij extra aandacht aan. U kunt meer informatie vinden over de speerpunten die onze klanten het meeste bezig houden. Wilt u mee discussiƫren over de actuele ontwikkelingen in uw sector en de gevolgen voor huisvesting?

Gebied, gebouw en gebruik
Onze adviseurs en managers realiseren een waardevolle verbinding tussen gebied, gebouw en gebruik. In nauwe samenwerking met klanten implementeren wij concepten die echt werken. En waardevol blijven, volgens onze klanten. Dat is nou precies waar draaijer+partners voor staat: duurzame resultaten, goede relaties en een gezonde omgeving.

Van pril idee tot en met exploitatie
We begeleiden onze klanten bij de ontwikkeling van een pril idee tot planvorming, realisatie en exploitatie. Van goede strategische keuzes tot en met bewaking van energiegebruik, comfort of kwaliteit. Dit doen we voor klanten die in de volgende sectoren werkzaam zijn: zakelijke dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, sport en cultuur en vastgoed.

Advies en management
Vanuit onze vestigingen in Bunnik en Groningen werken 75 adviseurs en managers voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze managers bieden helderheid in complexe processen en trekken projecten vlot, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

draaijerpluspartners adviseurs En managers
Leonard Springerlaan 37
9727KB Groningen

+31 (0)50 5244666

Deel deze pagina

draaijerpluspartners+adviseurs+En+managers img