WNP Raadgevende Ingenieurs

WNP Raadgevende Ingenieurs

Zaken als geluidhinder, luchtverontreiniging en trillingshinder bepalen in steeds belangrijkere mate de kwaliteit van onze woon- en leefomgeving.

Voor bedrijven, overheden en particulieren is het noodzakelijk om goed geïnformeerd te blijven over wettelijke en technische ontwikkelingen op het gebied van bouwen en milieu.
De technische ontwikkelingen gaan echter snel en de bouw- en milieuregelgeving is veelomvattend en complex. Vaak is niet die specialistische kennis aanwezig, die noodzakelijk is voor de behandeling van alle milieuvragen. Dan is extern deskundig advies vereist van mensen die al jaren werkzaam zijn op dit terrein en alle 'ins en outs' van de problematiek kennen.

Deze mensen werken bij WNP, een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het gebied van:

akoestiek en bouwfysica,
gebouw- en klimaattechniek,
milieutechnologie,
lawaaibeheersing,
trillingstechniek,
energieonderzoek.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het verstrekken van praktische, op maat gesneden adviezen. De onderlinge samenhang van de verschillende disciplines wordt daarbij scherp in het oog gehouden.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. gemeentelijke, provinciale en rijksoverheden, kleine, middelgrote en grote bedrijven, architectenbureaus, woningbouwverenigingen, constructie-adviesbureaus, bouwmanagementbureaus, kerk- en schoolbesturen en particulieren.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

WNP Raadgevende Ingenieurs
Paterswoldseweg 808
9728BM Groningen

+31 (0)50 5250992

Links

Website

Deel deze pagina

WNP+Raadgevende+Ingenieurs img