100%helder

Gesloten (di 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

adviesbureaus - 100%helder - kaartoverzicht

100%helder

100% helder in Heerhugowaard biedt oplossingen voor pensioen, zorg, inkomens- en bedrijfsrisico’s en is gespecialiseerd in collectieve pensioenregelingen. Onze werkwijze is er op gericht om binnen het enorme en complexe aanbod aan verzekeringsproducten net dat product te vinden dat bij u past en een vertaalslag te maken naar heldere en duidelijke oplossingen. Adviezen voor werkgever én werknemers. Vooral voor deze laatste belangrijke groep bieden we in overleg met de werkgever de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke pensioens- en verzekeringssitenuatie. Daarnaast adviseert 100%helder bij oplossingen voor zorg- en inkomensverzekeringen zoals ziektekosten, verzuim, arbeidsongeschiktheid en ongevallenverzekeringen, maar ook met heldere oplossingen voor het afdekken van bedrijfsrisico’s zoals aansprakelijkheid, inventaris en wagenpark.

Met de filosofie achter 100%helder leggen we de lat hoog, want wij vinden dat de opdrachtgever én de werknemer daar recht op hebben.
Transparantie en helderheid over verzekeringsoplossingen, over onze dienstverlening en over onze beloning. Daar staan we voor en gaan we voor!

Ons serviceconcept:
1. Periodieke managementinformatie
2. Informatiemodule werknemers
3. Verzorgen van de pensioenadministratie
4. Consultancy opdrachten en overige maatprojecten.

De werkwijze van 100%helder is erop gebaseerd dat wij onszelf steeds weer de vraag stellen: Geeft deze oplossing het beste antwoord op de vraag van de opdrachtgever? Elk advies, elk antwoord op uw vraag screenen we op basis van een aantal vaste uitgangspunten:

Verplaats je in de opdrachtgever.
Wij werken in opdracht van u en proberen ons daarbij voortdurend in uw situatie te verplaatsten: Wat zouden wij doen als we in uw schoenen stonden? Wij geloven in de effectiviteit van eerst goed luisteren om vervolgens in één keer met een passende oplossing te komen.

Oplossingen die bij uw onderneming passen.
In de eerste plaats zijn wij adviseur, of consultant zo u wilt. Wij denken dus niet in producten, diensten of maatschappijen maar in oplossingen. De oplossing staat bij ons op nummer één. In het ‘woud’ van verzekeringsproducten, regelgeving en kleine lettertjes zoekt 100%helder naar die ene beste oplossing die bij uw situatie past.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

100%helder
J. Duikerweg 9/C
1703DH Heerhugowaard

+31 (0)72 5760720

Deel deze pagina

100%25helder img