Krimpens Adviesburo Energique

Krimpens Adviesburo Energique

Installatiemanagement
Verantwoord, vakkundig en veilig onderhoud als speerpunt. In de afgelopen jaren zijn wij steeds vaker tegen het probleem aangelopen dat installaties zienderogen verslechteren, dat de kwaliteit met rasse schreden achteruit gaat en dat gemaakte (onderhouds)afspraken niet nagekomen worden. Dit heeft ons doen besluiten om in 2008 een separate bedrijfstak op te richten volledig gespecialiseerd in alles omtrent het managen van installaties.

Bij de aanschaf van een klimaatinstallatie, een elektra-installatie of een beveiligingsinstallatie is het aanlokkelijk om er van uit te gaan dat het installatiebedrijf ook de adviserende taak zal vervullen. Die service lijkt dan nog gratis ook. Niets is echter minder waar. De adviserende dienstverlening kost geld en wordt uiteindelijk in de installatieprijzen verwerkt. Wie echter voor een zo hoog mogelijk rendement, maximale energiebesparing en een betrouwbare kosten-batenanalyse kiest, praat eerst met een onafhankelijke adviseur. De adviseur weet als geen ander wat er in de wereld van de installatietechniek te koop is en gaande is, omdat hij daar dagelijks mee bezig is. Hij kan het installatie-ontwerp en de bijbehorende offertes tot in detail beoordelen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Krimpens Adviesburo Energique
Van der Giessenweg 49
2921LP Krimpen aan den Ijssel

+31 (0)180 519521

Deel deze pagina

Krimpens+Adviesburo+Energique img