Civiel Management Lichtenvoorde

Civiel Management Lichtenvoorde

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij een bureau dat ondersteuning biedt bij het managen van infrastructurele projecten. Met een team van ervaren medewerkers staan wij onze opdrachtgevers bij in het doorlopen van trajecten vanaf planvorming tot aan ontwerp en van realisatie tot aan nazorg en beheer. Door deze trajecten strak te co├Ârdineren, worden zaken als planning en kosten beter in de hand gehouden.

Onze medewerkers zijn enthousiast en deskundig en kunnen door de korte lijnen die de organisatie kent slagvaardig optreden. Onze transparante, open en directe bedrijfscultuur staat garant voor daadkracht. CML heeft meermalen bewezen, ogenschijnlijk vastzittende projecten vlot te trekken en met succes af te ronden.

Onze managers staan open voor andere zienswijzen en volgen marktontwikkelingen die bij kunnen dragen aan het verbeteren van zowel kennis als kunde. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Niet alleen in de projecten maar ook in de relatie naar onze klant.

Om ons bureau nog meer kracht bij te zetten en beter in te kunnen spelen op de vragen vanuit de markt heeft CML sinds 1 januari 2012 het Dienstverlenend Bureau voor Infrastructuur, kortweg DB-Infra, aan zich gebonden. Hiermee is onze kracht in het opstellen van plannen en uitwerken van civieltechnische vraagstukken tot aanbesteding gerede bestekken sterk toegenomen. Ook het waarborgen van continuïteit binnen ons team is hierdoor nog beter verankerd in de structuur van ons bedrijf.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Civiel Management Lichtenvoorde
Zilverlinde 7
7131MN Lichtenvoorde

+31 (0)544 393220

Deel deze pagina

Civiel+Management+Lichtenvoorde img