Ingenieursbureau MolGeopend tot 17.00

adviesbureaus - Ingenieursbureau Mol - kaartoverzicht

Ingenieursbureau Mol

Mol Ingenieursbureau: een allround milieukundig adviesbureau.

Op de afdeling Bodem houden de projectleiders zich dagelijks bezig met de vakgebieden bodemonderzoek en bodemsanering. Zij besteden hun tijd aan archiefonderzoek, locatiebezoek, voorbereiding van veldwerk, uitwerken van analyseresultaten en het schrijven van rapporten.

De basis van een goed onderzoek: het Veldwerk
Ingenieursbureau Mol heeft veldwerkers in vaste dienst. Onze veldwerkers beschikken over compleet ingerichte bussen, waarin een complete collectie boormateriaal om diverse grondsoorten te kunnen doorboren, aanwezig is.
Grondboringen tot acht meter diepte, zelfs door harde bodemlagen, worden zonder problemen geplaatst. Voor het bemonsteren van baggerslib hebben we de beschikking over een boot en speciaal monstermateriaal. De grote onderzoeken
in het open veld en de diepe boringen door zeer harde bodemlagen worden uitgevoerd met behulp van een tractor met hefmast en een avegaarboor.
Wij zijn ons ervan bewust dat een goed onderzoek begint bij secuur uitgevoerd veldwerk. Wij zijn van mening dat er grote belangen gemoeid zijn met de resultaten van een onderzoek. Onze veldwerkers hebben jarenlange ervaring en volgen vakgerichte cursussen om “bij” te blijven.

Asbestonderzoek.

Sinds 1 februari 1992 gelden voor het verwijderen van asbesthoudende materialen strenge voorschriften. Om duidelijkheid te krijgen over of, en zo ja, waar zich in een pand asbesthoudende materialen bevinden, is het wettelijk verplicht gesteld om een asbestinventarisatie uit te voeren voor sloop of grootschalige renovatie. Een asbestinventarisatie mag alleen door een gecertificeerd bureau worden uitgevoerd. Ingenieursbureau Mol is al geruime tijd in het bezit van een certificaat.
Naast het uitvoeren van asbestinventarisaties conform de SC 540 houdt Ingenieursbureau Mol zich bezig met het uitvoeren van contra-expertises.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ingenieursbureau Mol
De Lierseweg 2
2291PD Wateringen

+31 (0)174 671515

Deel deze pagina

Ingenieursbureau+Mol img