LM Consultancy

LM Consultancy

LM Consultancy is een onderneming gespecialiseerd in organisatie & advies, interim management en MKB diensten. De onderneming is gevestigd in Zierikzee en opgericht door Jan Linse in 1995. De dienstverlening is landelijk, maar bij voorkeur worden de werkzaamheden uitgevoerd in Midden en Zuid Nederland.

Natuurlijk is ervaring binnen de branche onontbeerlijk om (snel) resultaten te kunnen boeken.

Organisaties zijn voortdurend in verandering; of het nu gaat om de verbetering van de product- of dienstverlening, het effectiever inrichten van de bedrijfsonderdelen of het aangaan van samenwerkingsverbanden. Organisatieverandering is een continu proces dat plaatsvindt op verschillende niveaus met tal van betrokken actoren.

Wij slaan graag met u de handen in elkaar om aan deze veranderingen vorm en inhoud te geven. Afhankelijk van de thematiek vervullen wij hierbij verschillende rollen: inhoudelijk expert, adviseur, procesbegeleider en/of coach. Het behalen van het beoogde resultaat en het leveren van maatwerk en hoogwaardige kwaliteit vormen daarbij onze drijfveren.

Voor het MKB zijn wij het administratiekantoor dat zich omringd weet door specialisten uit verschillende disciplines. Zo is ons kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met u zorgen wij voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als ons voldoende gegevens kan leveren om de juiste beslissingen op het goede moment te nemen.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor LM Consultancy

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

LM Consultancy
Frederik Hendriklaan 16
4301NZ Zierikzee

+31 (0)6 53122068

Deel deze pagina

LM+Consultancy img