United China Import Company

United China Import Company

United China Import Company bv (U.C.I.C.) is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk producties in China. Onze specialiteit is de ontwikkeling, prototyping, sourcing en de coördinatie van uw producten. U.C.I.C. maakt voornamelijk Original Equipment Manufacturing (OEM) producten (op maat gemaakt). Dit kunnen volledige producten, halffabrikaten of zelfs onderdelen van machines en apparatuur zijn.

Met onze eigen medewerkers in China en meer dan tien jaar ervaring in het vakgebied, bieden wij een zeer hoge kwaliteit tegen de beste lokale prijzen. Wij bieden u en breed scala aan mogelijkheden om uw productie in China te laten plaatsvinden.

Kortom, wij zijn de partner in maatwerkproducties uit China! Op onze website geven wij u een impressie van de mogelijkheden met U.C.I.C. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten en mogelijkheden, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

United China Import Company
Brink Z.Z. 22
9471AB Zuidlaren

+31 (0)50 4029377

Links

Website

Deel deze pagina

United+China+Import+Company img