Quodest ICT Management

Quodest ICT Management

Wat is Quodest ? Quodest B.V. is een onafhankelijk bedrijf en detacheert en rekruteert sinds 1999 succesvol specialisten en allrounders actief op het gebied van ICT-Management, Quality Management binnen ICT, ICT Service- en Infrastructure Management, Interim Management en Project Management van ICT projecten.

Quodest voert opdrachten uit voor kleine, maar ook voor grote tot zeer grote bedrijven en (overheids- en gezondheids-)instellingen. Na overleg kunt u, ten alle tijden, beschikken over referenties.

Quodest werkt vaak samen met managers, all-rounders en specialisten die, hoogst persoonlijk, de "sporen" in de branche méér dan verdiend hebben door: Innovatief en pragmatisch denken, opmerkelijke kwaliteit, lange ervaring en aantoonbare wapenfeiten.

Deze wijze van opereren door Quodest draagt bij aan gunstige tarieven en het succes van klanten bij de inzet en exploitatie van ICT ter ondersteuning van datgene waar het om draait: "uw business".

Quodest B.V. ICT Management hanteert geen standaard aanpak. Elke klant is uniek!
Wij komen luisteren naar u en brainstormen met u, over uw doelen, uw missie, uw business en processen, uw ambities en de eventuele obstakels, om onze inzet maximaal succesvol te laten zijn. Daarna, hooguit vier A4’tjes met een "strak" en resultaatgericht plan, in overzienbare fasen, wat wij per fase, als eventuele opdracht, realiseren.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedadviesbureau.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Quodest ICT Management
Louis Davidsstraat 595
2551ER Den Haag

+31 (0)70 4040161

Links

Website

Deel deze pagina

Quodest+ICT+Management img